Taşburun Mehdi Kalkan İmam Hatip Ortaokulu


Vizyon: Kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen ve problemlere çözüm üretebilen bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Öğrencilerimizin zihninde; insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygıya dayanan bir Din Öğretimi Anlayışının yayılmasına katkıda bulunmak. HEDEFLERİMİZ; Dini asıl kaynaklardan yola çıkarak ortaya koyan ve yorumlayan. Dinin birleştirici, huzur verici ve barışı sağlayıcı gücünü ortaya çıkarmaya çalışan, Düşünen, sorgulayan, inancını aklı ile bütünleştiren, Yapıcı eleştirilere ve farklı görüşlere saygı duyan, Yeni gelişmelere açık olan, Bilimsel görüş ve anlayış kazanmış, bilgilerini mesleki alanda kullanma yollarını öğrenen, Bütün dinlere objektif bir gözle bakabilen, Çalışkan, Mesleğine bağlı, yurdun her yerinde seve seve hizmete hazır, İnsanlığı, insanları seven ve anlayan; her şeyden önce eğitici kimliği olduğu bilincine sahip, güvenilir bir meslek adamı, Yüksek öğretime, hem kendi alanına hem de diğer bölümlere öğrenci yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 08:40-15:15
Isınma: KALORİFER (KÖMÜRLÜ)
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: ingilizce ve Arapça
Servis Bilgisi: ÖĞRETMENLER KENDİ ARAÇLARI İLE ULAŞIM SAĞLAMAKTADIR. AYRICA HER YARIM SAATTE BİR KÖYDEN İLÇEYE ÖZEL HALK OTOBÜSLERİ GİDİP GELMEKTEDİR.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0264 437 82 70

Belgegeçer - (264) 437 8270

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://tasburuniho.meb.k12.tr

Adres - Taşburun Mahallesi Akyazı SAKARYA

Öğretmen :8
Öğrenci :106
Derslik :5
Kütüphane Kitap Sayısı :1011
Öğretim Şekli :TAM GÜN

Yerleşim Yeri - AKYAZI / TAŞBURUN MAHALLESİ

Adres - Taşburun Mahallesi Akyazı SAKARYA

Ulaşım ÖĞRETMENLER KENDİ ARAÇLARI İLE ULAŞIM SAĞLAMAKTADIR. AYRICA HER YARIM SAATTE BİR KÖYDEN İLÇEYE ÖZEL HALK OTOBÜSLERİ GİDİP GELMEKTEDİR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık SAKARYA´YA UZAKLIĞI 41 KM AKYAZI İLÇE MERKEZİNE İSE 12 KM